Move your app from Excel to Access in matter of days

Hier een tekst die mensen ertoe aanzet om hun huidige Excel sheet aan ons te sturen zodat wij die kunnen omzetten naar Microsoft Access.

Get free quote!

Samen jouw vraagstuk te lijf

Het zo snel mogelijk afleveren van een pasklare Access-oplossing van hoge kwaliteit. Dat is ons doel. En als je focust op snelheid, dan gebeurt er van alles. Zo ontstaat er een soort gemeenschappelijk enthousiasme om dat varkentje wel eens even te wassen. Software-ontwikkelaar (wij) en opdrachtgever (jij) slaan de handen ineen en gaan samen een vraagstuk te lijf. Dat werk.

Minimale kosten, maximale opbrengsten

Hartstikke leuk en inspirerend, dus. Voor jou én voor ons. Maar vergeet ook niet dat software snel in gebruik kunnen nemen jou gewoon keihard geld oplevert. Een kortere doorlooptijd betekent immers minder ontwikkeluren en dus lagere kosten. Dat is één. Daarnaast brengt het je ook nog eens meer geld in het laatje. Want hoe eerder jij met de nieuwe software aan de slag kunt, hoe eerder je er de vruchten van kunt plukken en dus kunt gaan verdienen en besparen.

De eindgebruiker staat centraal

Een korte doorlooptijd, minimale bouwkosten en maximale opbrengsten. Wat wil je nog meer. Blije gebruikers, natuurlijk! Want het zijn de eindgebruikers die samen met de software resultaat moeten boeken. Er moet dus sprake zijn van een perfect fit. De eindgebruiker staat daarom centraal in onze ontwerp- en ontwikkelaanpak. Ze moeten het gewoon in één keer snappen. En dat bereik je niet door zoiets als een functioneel ontwerp. Dat is gewoon veel te abstract. Je bereikt het wel door eindgebruikers naar hartelust te laten spelen met een prototype waarop ze kritiek kunnen leveren. Net zolang totdat het werkt zoals zij vinden dat het moet werken. Show, don't tell!

Honderden blije gebruikers

Inmiddels werken honderden gebruikers dagelijks met een door ons gebouwde database. Ze doen elke dag glimlachend hun werk bij:


Meer weten? Gerwin weet er alles van.

Stel hem je vraag via e-mail of WhatsApp.

Stuur Gerwin een mail WhatsAppen met Gerwin