Altijd verzekerd van onze expertise

Heb je eenmaal een Access-database van ons, dan kun je altijd op ons terugvallen voor doorontwikkeling of in geval van supportvragen of storingen. Ons kantoor is tijdens kantooruren altijd bemand. Dus laat maar horen!

Ik wil support

Kies voor continuïteit

Een Access-database laten bouwen is één. Maar daar houdt het nog niet op. Je moet jezelf ook verzekeren van support, onderhoud en beheer op de langere termijn, anders zit je vroeg of laat met de gebakken peren. Oftewel: met een Access-toepassing die niet meer wordt onderhouden en daardoor na verloop van tijd in de prullenbak verdwijnt. Weg investering. Zonde van het geld.

Bij ons zit altijd iemand voor je klaar

Om dat te voorkomen doe je er verstandig aan om in zee te gaan met een bestendige partij die continuïteit kan bieden. En dat zijn wij. Ons team bestaat uit een groep ervaren Access-experts in vaste dienst. Ze doen maar één ding: Access-databases ontwerpen, bouwen en onderhouden. De meesten werken al jaren bij ons bedrijf. Tijdens reguliere kantoortijden zit er altijd wel één voor je klaar. Je vraagt dus nooit mis.

Geen contracten, je betaalt alleen wat je afneemt

We werken niet met onderhoudscontracten. Je betaalt gewoon wat je afneemt. Of het nu gaat om support, het verhelpen van storingen of doorontwikkeling. En heb je een nieuw Access-systeem door ons laten bouwen? Dan geven we je een vol jaar garantie op technische mankementen. Ontdek je er één, dan kun je gewoon contact met ons opnemen. Wij repareren het dan gratis voor je. En snel: heb je te maken met een showstopper, dan gaan we er direct mee aan de slag.